Ningú sap millor que tu la importància del que vols protegir.

Ja sigui per a casa teva o el teu negoci, l’important és saber que tens allò que necessites,

Perquè TOTES les persones i empreses sóm úniques.

Encara que no sempre siguem conscients, la seguretat forma part de la nostra vida quotidiana.

En un dia qualsevol fas moltes coses per conservar i protegir allò que és important per a tu: Tanques la porta de casa o el cotxe, quan vas pel carrer procures guardar bé el telèfon mòbil o la bossa i quan pagues amb la tarja introueixes el codi secret.

¿T’agradaria que tot allò que és important per a tu sempre estigués protegit?

Com un bon metge, la seguretat eficaç no només ha de posar remei, sinó que ha d’anticipar-se al que pugui venir. Això és el que fa que els nostres clients confiïn en nosaltres.

Això és el que fem cada dia des de fa 40 anys, per això disposem d’un ampli catàleg actualitzat y versàtil. Necessitis el que necessitis tindràs sempre el producte i la tecnologia que millor s’adapta a tu:

ALARMES

Sistemes d’alarma sense fils o cablejats.

Protecció contra inhibidors de freqüència.

Múltiples vies de comunicació (Telèfon, IP, GPRS, …)

Avís a policía 24 hores.

VÍDEO VIGILÀNCIA

Gravació de les imatges a temps real.

Imatges d’alta qualitat (fins 4K).

Accés a les imatges des del teu telèfon intel·ligent.

Marca d’aigua (ús de les imatges com a proba legal).

PANYS I PORTES

Panys i portes d’alta seguretat (Fichet).

Claus amb combinació exclusiva i incopiables.

Sistemes de control d’accessos.

Sistemes anti-pànic i protecció contra el foc.

CAIXES FORTES

Homologades i amb protecció contra el foc.

Amb combinació mecànica o electrònica.

Adaptables a tos els ambients (empotrables o per sobre-posar).

Equipades amb retard d’obertura i anti-atracament.

Descobreix com pots millorar la teva seguretat, demana ara un estudi de seguretat personalitzat:

AIXÒ ÉS EL QUE HEM FET, AIXÒ ÉS EL QUE FEM:

L’any 1976 dos pioners en sistemes de seguretat decideixen formar part de la prestigiosa xarxa de concessionaris Fichet amb l’objectiu de garantir la qualitat i la tranquil•litat dels seus clients. (Actualment som el concessionari Fichet més antic de la península).

Durant els primers temps l’empresa es centra en la instal•lació de portes blindades i panys d’alta seguretat, tota una revolució a finals dels anys 70!

Amb l’arribada de les primeres alarmes es va millorar la protecció de cases i empreses, però no va ser fins a la dècada dels 90 que la tecnologia va permetre a les alarmes avisar a la policia en cas de robatori.

L’any 1999 amb un nou segle a la vista i fruit de canvis legislatius en la normativa de Seguretat Privada, teníem moltes ganes de seguir creixent i millorant, per això homologuem l’empresa a la Direcció General de Seguretat Privada amb el número de registre 14/99.

A partir d’aquell moment es va iniciar una revolució en el sector, amb molts productes i tecnologies diferents. Els nostres clients varen disposar, entre d’altres, de les primeres alarmes immunes als inhibidors de freqüència. Sí, els inhibidors ja existien a principis de segle!

Els equips de vídeo vigilància també han fet un gran salt gràcies a Internet d’alta velocitat i als telèfons intel•ligents, que permeten accedir a les imatges des de qualsevol lloc del món.

I… això només és el principi! Estem emocionats per tot el que vindrà, per això comptem amb un equip humà format per persones amb una forta implicació i vocació en el que fan:

Departament d’enginyeria, director de seguretat privada, assessors i professionals qualificats i amb una amplia experiència.

En què et podem ajudar?

Tant si necessites noves mesures de seguretat, com si has de millorar les que actualment tens, estem aquí per ajudar-te.

Explica’ns què vols aconseguir i ens posarem a treballar per tal que el resultat sigui el que esperes. El nostre objectiu es que facis realitat el teu projecte, fent que et sentis comprès i acompanyat en tot moment.


He llegit i accepto la Política de privacitat